“Marie er en erfaren og grundig projekt- og kampagneleder, der følger tingene til dørs. Gode idéer og en bred viden om miljø, kommunikation og beboerkontakt. Vi kan i fsb klart anbefale hende!” 

Anders Wiig Nielsen, konsulent for miljø og energi i fsb.

 

 “Jeg har samarbejdet med Mad og Miljø omkring workshops i forbindelse med at omsætte FN´s Verdensmål til Hverdagsmål. Undervejs havde jeg en rigtig god dialog med Marie og begge workshops var meget vellykkede. Marie havde en rigtig afveksling mellem “hardcore viden” og hverdags/praksiseksempler”

Jan Bjergskov Larsen, Folketings kandidat for SF og skoleleder.

 

“Marie Daugaard er en vidende, meget levende og spændende formidler. Publikum var engagerede både under oplæg og i den efterfølgende debat. SKØNT!”

Marianne Bigum, seniorkonsulent i Rambøll.

 

“….god sparringspartner og afleverede opgaven til tiden i forhold til de opsatte mål og økonomi…..” ,

Lars Christensen, Lokaludvalgssekretær, Bispebjerg Lokaludvalg.

 

“Marie gør virkelig en positiv forskel med sin virksomhed Mad & Miljø – til alle arrangementer, oplæg og lækre frokoster Mad & Miljø laver er det tydeligt at se, at Marie er passioneret omkring det hun laver! Det er altid en fornøjelse være med til hendes events!”

Stine Kondrup, stifter af kontorfællesskabet Greencubator.

 

“Marie har efterhånden været med på en del Feriecamps med ”Mad over Bål”, ”grill-hygge” og som underviser for børn til vores madworkshops. Vi er altid glade for at have hende med og hun er rigtig god til at inkludere mange forskellige børn. Det er altid sundt, spændende og bæredygtigt når hun kommer og laver mad til os og sammen med børnene.”

Amalie Vognsen, Projektkoordinator FerieCamp

 

“Vi har benyttet os af “Mad & Miljø”‘s service ved Natur og Ungdom i forbindelse med en kursusweekend. Der blev leveret et produkt og en service udover al forventning. Vi kan kun anbefale, og det vil ikke være sidste gang

Thomas Johannes Juel Johansen, kursusleder.

 

” Marie stod for et vellykket mad-overbål-arrangement i forbindelse med afslutningen på vores Vinterferieaktiviteter. Marie formåede at involvere de børn der havde lyst, skabe hygge og lave virkelig velsmagende mad til over 60 personer for et lille budget.”

Marie Blædel Larsen, kulturmedarbejder Osramhuset.