“….god sparringspartner og afleverede opgaven til tiden i forhold til de opsatte mål og økonomi…..” , Lars Christensen, Lokaludvalgssekretær, Bispebjerg Lokaludvalg.

Marie gør virkelig en positiv forskel med sin virksomhed Mad & Miljø –
Til alle arrangementer, oplæg og lækre frokoster Mad & Miljø laver er det tydeligt at se, at Marie er passioneret omkring det hun laver! Det er altid en fornøjelse være med til hendes events! Stine Kondrup, stifter af kontorfællesskabet Greencubator.

Marie har efterhånden været med på en del Feriecamps med ”Mad over Bål”, ”grill-hygge” og som underviser for børn til vores madworkshops. Vi er altid glade for at have hende med og hun er rigtig god til at inkludere mange forskellige børn. Det er altid sundt, spændende og bæredygtigt når hun kommer og laver mad til os og sammen med børnene.

Amalie Vognsen, Projektkoordinator FerieCamp

Vi har benyttet os af “Mad & Miljø”’s service ved Natur og Ungdom i forbindelse med en kursusweekend. Der blev leveret et produkt og en service udover al forventning. Vi kan kun anbefale, og det vil ikke være sidste gang :-), Thomas Johannes Juel Johansen, kursusleder.

” Marie stod for et vellykket mad-overbål-arrangement i forbindelse med afslutningen på vores Vinterferieaktiviteter. Marie formåede at involvere de børn der havde lyst, skabe hygge og lave virkelig velsmagende mad til over 60 personer for et lille budget.” Marie Blædel Larsen, kulturmedarbejder Osramhuset.