Mad & Miljø blev stiftet 1. oktober 2015. Jeg stiftede Mad & Miljø for at sætte fokus på bæredygtighed i vores samfund. Jeg er uddannet cand.scient.pol og har igennem mange år arbejdet med miljø og økologi, især mhp. på formidling og projektudvikling. Jeg har opbygget min erfaring og viden gennem ansættelser i bl.a. Økologisk Landsforening, et Agenda 21 center og Socialistisk Folkeoplysningsforbund, samt en kommunal forvaltning.

Jeg brænder for at give mennesker  viden om og simple redskaber til en mere bæredygtig hverdag. Jeg har som mål at en mere bæredygtig hverdag opleves som et positivt indslag, og ikke som en byrde og endnu en opgave i dagligdagen.

Mit fokus er bæredygtig hverdag, hvor jeg via workshops, events, projektforløb, foredrag, artikler mv. rådgiver og vejleder til en mere bæredygtig hverdag. På en overskuelig måde, så alle kan være med.  Min mission er at vi alle kan bidrage med noget. Nogen mere end andre, men når vi alle gør lidt, betyder det meget, fordi vi gør det i fællesskab.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med viden, faciltiering, kursusvirksomhed eller et arrangement med fokus på  miljø og bæredygtighed, så kontakt mig for en uforpligtende snak, jeg arbejder både med private og virksomheder – første møde er altid gratis.

Mail: marie@madogmiljoe.dk

Tlf: 2893 8999

Bedste hilsner

Marie Daugaard